250 g zold sparga (24 db)
100 g Serrano sonka (6 szelet)
3+3 ek. vaj
2 ek. parmezan sajt
1 csapott ek. tejfol
fel csokor friss snidling
A spargat 3-4 percre forrasban levo vizbe dobom, majd egy tanyerra szedem es hagyom kisse kihulni.
Kozben 3 ek. puha vajat simara keverek, hozzaadom a tejfolt es a finomra reszelt parmazant, es kremes, homogen allagura dolgozom, majd belekeverem az aprora vagott snidlinget.
Egy szelet sonkaba 4 sza'l spargat gongyolok. A tuzallo, keramia tal aljara vajat teszek, erre helyezem a spargacsomagokat. Tetejuket megkenem a snidlinges-parmezanos vajjal, majd 200 °C-ra elomelegitett sutobe teszem, amig a sajt kelloen meg nem pirul. Salataval talalom.
No comments:
Post a Comment