Wednesday, May 13, 2009

Dupla-sajtos póréhagyma

Hozzavalok (2 szemelyre):
2 szelet vaj
1 db nagyobb porehagyma
100 g Feta sajt
2 db tojas
80 g Breemster sajt



A megmosott, megtisztitott porehagymat fel cm-es szeletekre vagom. A keramiatal (14 cm atmeroju) aljat es oldalat vastagon kikenem vajjal, erre teszem a porehagymat. Ramorzsolom a fetat, beboritom a karikara vagott fott tojassal es vastagon megszorom reszelt sajttal. 200 °C-ra elomelegitett sutoben aranybarnara sutom (20 perc).

Tipp: izles szerint sozni is lehet a porehagymat vagy a tojast, de ugy gondolom a feta sossaga elegendo.

>> Konnyu, gyors koret, pl. teriyaki-lazachoz ;-)

2 comments:

Anonymous said...

Kedves Anett! Ma elkészítettem ebédre, olyan finom lett, hogy 10 perc alatt betermeltem : ) Igaz, hogy a kedvenc zöldségesemnél nem volt póré, úgyh. főzőhagymával csináltam meg, de ez egy csöppet sem rontott az élvezeti értékén. Köszönöm a receptet!!!!

Anett Lazar said...

Nagyon szívesen, Névtelen ;-)