2 szelet vaj
1 db nagyobb porehagyma
100 g Feta sajt
2 db tojas
80 g Breemster sajt
80 g Breemster sajt
A megmosott, megtisztitott porehagymat fel cm-es szeletekre vagom. A keramiatal (14 cm atmeroju) aljat es oldalat vastagon kikenem vajjal, erre teszem a porehagymat. Ramorzsolom a fetat, beboritom a karikara vagott fott tojassal es vastagon megszorom reszelt sajttal. 200 °C-ra elomelegitett sutoben aranybarnara sutom (20 perc).
Tipp: izles szerint sozni is lehet a porehagymat vagy a tojast, de ugy gondolom a feta sossaga elegendo.
>> Konnyu, gyors koret, pl. teriyaki-lazachoz ;-)
2 comments:
Kedves Anett! Ma elkészítettem ebédre, olyan finom lett, hogy 10 perc alatt betermeltem : ) Igaz, hogy a kedvenc zöldségesemnél nem volt póré, úgyh. főzőhagymával csináltam meg, de ez egy csöppet sem rontott az élvezeti értékén. Köszönöm a receptet!!!!
Nagyon szívesen, Névtelen ;-)
Post a Comment