Wednesday, April 21, 2010

Wagamama (Dublin)

Két nagy kedvenc, a yaki udon és a teriyaki salmon soba. Ha ezekre vágyunk, tudjuk hová kell meni. A wagamamába!

Az előbbi vastag (!) udon tészta, curry olaj, csirkehús, garnéla rák, chikuwa, tojás, babcsíra, póréhagyma, gomba és paprika, a tetején szezámmag, sült mogyoróhagyma és pácolt gyömbér, míg a soba grillezett lazacfilé, curry olaj, cukorborsó, tüzes chili, lilahagyma, újhagyma, gyömbér, babcsíra és bok choi, teriyaki szószban, korianderrel és szezámmaggal.

[i] Az első wagamama 1992 áprilisában nyílt Londonban, hogy friss és tápláló ételt kínáljon megfizethető áron. Konzisztencia és minőség. Ma már több mint 90 étterem van szerte a világon: UK, Írország, Dánia, Hollandia, Belgium, Svájc, Málta, Görögország, Ciprus, Törökország, Egyiptom, Dubai, USA, Ausztrália, Új-Zélend. A szó maga, hogy wagamama japánul szándékos/rossz gyerek jelentéssel bír ;-)

wagamama
A: King Street South, Dublin 2
T: +353 (0)1 478 2152
W: http://www.wagamama.ie/

No comments: