Tuesday, July 01, 2014

Étterem kerestetik

restaurant_table_setting
Ünnepi ebédhez étterem kerestetik

Augusztus közepére családi ünnepléshez Kálvin tér környéki (15-20 perc séta, ideálisan) éttermet keresek Budapesten.

Legyen elegáns, és inkább modern mint hagyományos. Legyen kreatív. Ne csak a húsról szóljon! A kínálatban legyenek bőséggel vegetáriánus/vegán ételek (rántott gomba-karfiol-sajt vonal kizárva!).

Pörkölt, rántott hús, brassói aprópecsenye, meggyleves, palacsinta, somlói még csak NE is szerepeljen az étlapon. Lépjen túl a gulyásleves-halászlé-libamáj beidegződésen. Használjon szezonális, helyi alapanyagokat.

Ötleteket szívesen fogadok. Kérlek, írd meg egy-két mondatban miért is ajánlod az adott éttermet, mi az ami megfogott a helyben, mivel tűnik ki.

Köszönöm,
Konyhatündér

5 comments:

Tiffanylda said...

Kíváncsian várom, ki tud ilyet!;)

Borso said...

Ez az olasz étterem a Ferenc körútnál van, a Corvin mozival szemben. Nagyon hangulatos, az ételek is szuperek, bátran ajánlom.
http://trattoriavenezia.hu/

Anazar said...

Tiffanylda, én is. Én nem találtam, de úgy tűnik (közel két hét után) más sem tud ilyet.

Borso, köszönöm az ajánlást! A hely tényleg jól néz ki, ám nem vagyok benne biztos, hogy a célnak megfelel, viszont szívesen kipróbálnám ;-)

Tiffanylda said...

Szkeptikus vagyok, hogy ennyi mindennek meg tudnának felelni, ami egyébként nem sok, csak a magyar ember ezt nem igényli...
Nem tudom, Te mikor jársz arra, de ha legközelebb Bp.-re utazom,tuti hogy benézek!;)

Anazar said...

Tiffanylda, én még optimista. Augusztus közepéig még van idő, öt hét, addig csak akad valami. Nem lehetek egyedül az igényemmel. Ki a csuda akar rántott húst, pörköltet, palacsintát és egyéb hétköznapi ételt enni étteremben, amikor azt otthon is, játszva el lehet készíteni?!
Egyébként kaptam egy jó fülest: Borssó. Esélyes ;-)