Saturday, July 19, 2014

Belesültalmás palacsinta

crepes_cooked_with_apple
Az almát ezúttal belesütöttem a palacsintába

Kell hozzá:
350 ml kókusztej (Koko Dairy Free Original + Calcium)
2 db tojás
1/2 csésze hajdinaliszt (gluténmentes)
1 tk. chiamag
1/2 tk. őrölt fahéj
2 ek. olvasztott kókuszolaj
1 nagyobb alma

Elkészítés:
1. Tej + tojások = habosít;
2. Liszt + chia + fahéj = elkever;
3. Tej + liszt = simára kever = pihentet + reszelt alma + olvasztott kókuszolaj;
4. Serpenyőt felhevít, majd olajjal vékonyan kiken (csak az első előtt);
7. Fél merőkanálnyi adagokban kisüt;
8. Két tányér között melegen tart, míg az összes (15 db) ki nem sül.

Tipp: Almás-gojis palacsinta, Superfood palacsinta, Karobkrémes palacsintatorta;

2 comments:

Vicuska said...

Fincsi!

Millye said...

Nagyon guszta lett :)