A tervezett BBQ-t esoaztatta szombat ontotte nyakon, igy a pacolt finomsagok a sutoben kotottek ki.
Hozzavalok:
2 db tokehalfile / cod
2 db lazacfile / salmon
2 db csirkemellfile
2 db burgonya
1 db nagy fej gomba
4-5 db zsenge hagymafej
chilis szosz
teriyaki szosz
Hozzavalok:
2 db tokehalfile / cod
2 db lazacfile / salmon
2 db csirkemellfile
2 db burgonya
1 db nagy fej gomba
4-5 db zsenge hagymafej
chilis szosz
teriyaki szosz
> Lazac teriyaki szoszban - a lazacfileket megcsorgatom egy-egy ek. teriyaki szosszal (a szosz osszetevoit last korabban, de kaphato kesz sweet teriyaki sauce a wagamamatol).
> Tokehal chilis szoszban - a tokehalfilekre kanalazok egy-masfel ek. chiliszoszt (piros paprika, hagyma, fokhagyma, gyomber-, chili-, paradicsompure, lime leve, de kaphato spicy chilli men sauce a wagamamatol).
> Gombas-chilis csirke - a csirkemellfilet 5 reszre vagom, chiliszoszba forgatom, hagymat es vekonyra szeletelt gombat teszek a tetejukre.
> Hagymas-sonkas krumpli - a meghamozott krumplikat vekony szeletekre vagom, enyhen sozom, hagymat rakok kore es egy-egy vekony szelet sonkaval takarom be.
A finomsagokat egyenkent alufoliaba zarom, egy-ket orat hagyom pacolodni, 200 °C-ra elomelegitett sutoben (legkevereses/grill) haromnegyed orat sutom.
No comments:
Post a Comment