Férjet akartam meglepni ezzel a szilvatortával,
de a tésztája a sok vajtól túl morzsálós lett,
és persze, hogy kipöttyöződött a barnacukortól.
de a tésztája a sok vajtól túl morzsálós lett,
és persze, hogy kipöttyöződött a barnacukortól.
Ötletek egy mindenevő, időszakos vegetáriánus konyhájából. Képes gasztronómiai kalandozások Dublinon innen és túl.
3 comments:
Pedig jol nez ki! azert egy receptet mellekelj :)
A félresikerült tésztásat, naah, majd inkább a revised változattal.
De a 'töltelék' íme:
A szilvákat negyedeltem, serpenyőben kevés vajon, két evőkanál barna cukorral hirtelen 'megsütöttem' (1-2 perc). Két-három (vagy nég is) negyedet tovább. A szivaszeleteket elrendeztem a 'blind baked' tortahéjban. A továbbsütött negyedeket villával pürésítettem és a szilvára öntöttem, majd az egészet meghintettem kevés barna cukorral.
Jol hangzik!!! koszi!;)
Post a Comment