Pontosabban tejszínes-joghurtos-túrós szamócafagylalt --- cukor, főzés és fagylaltgép nélkül.
250 g lágy túrót mixerrel krémesítettem, hozzáadtam 150-200 ml natúr joghurtot. 300 ml tejszínt (double cream) kemény habbá vertem és a joghurtos túróba kevertem. 300 g szamócát villával áttörtem, 2-3 ek. xylitol-lal édesítettem és a tejszínbe forgattam. Műanyag tálba öntöttem és betettem a fagyasztóba. Félóránként kétszer-háromszor villával áttörtem, tálaláskor gombócoztam.
Tipp: Málnafagylalt, Erdei gyümölcsös (szintén főzés nélkül)
Fekete sezámmagos, Egész szezámmagos (tejjel, tojással, főzve)
250 g lágy túrót mixerrel krémesítettem, hozzáadtam 150-200 ml natúr joghurtot. 300 ml tejszínt (double cream) kemény habbá vertem és a joghurtos túróba kevertem. 300 g szamócát villával áttörtem, 2-3 ek. xylitol-lal édesítettem és a tejszínbe forgattam. Műanyag tálba öntöttem és betettem a fagyasztóba. Félóránként kétszer-háromszor villával áttörtem, tálaláskor gombócoztam.
Tipp: Málnafagylalt, Erdei gyümölcsös (szintén főzés nélkül)
Fekete sezámmagos, Egész szezámmagos (tejjel, tojással, főzve)
3 comments:
VKF 43.-ra csinalsz valamit?;)
Még nem tudom. Talán?
:) junius 30. a hatarido:)
Post a Comment