Sunday, June 26, 2011

Porterhouse Temple Bar (Dublin)

Porterhouse-Dublin-St-Bernardus-Wit
Porterhouse-Dublin-cocktail-of-the-month
Porterhouse-Dublin-St-Bernardus-beer
Porterhouse-Dublin

Dublinba pub-okból nincs hiány, ahány, annyi féle, mindenki megtalálhatja a kedvére valót. A mi kedvünkre a háromszintes Porterhouse van, a Temple Bar-ban. Az élőzene mindig nagyon jó és igényes (rosszat mi itt még nem hallottunk), ebéd-vacsora menüjük beillik, a sörkínálat pedig óriási. Ma sör helyett a 'Cocktail of the Month'-ot kívántam meg: Planter's Summer Punch (light rum, pineapple juice, grenadine, maraschino cherry). Cherry-vel nem találkoztam, helyette lime volt. Pár éve kóstoltam a Mojito-jukat, az remek volt, de legközelebb maradok a sörnél ;-)

A Central-ban (Nassau Street) jó a pizza, Bray-ben (meg is lehet szállni) ettem életem legjobb krumplipüréjét, a North-ban (Glasnevin, Cross Guns Bridge) még nem voltunk.

The Porter House
A: 16-18 Parliament Street, Temple Bar, Dublin 2
W: www.porterhousebrewco.com

4 comments:

Erika said...

A North is jo, finom a chips!Nagyon...

Anazar said...

Majd megnézzük egyszer a North-ot it :)

Erika said...

Mondjuk csak azert ne menjetek oda:) Elegge lehangolo az a varosresz, illetve Drumcondra OK, meg a kis glasnevini terecske...de konkretan, ahol van a Porter az olyan tré...

Anazar said...

Tré, nem tré, az egész Dublin úgy néz ki mint arrafelé kinéznek a dolgok, házak, emberek (ok, Docklands kivétel), nekem még semmi feltűnő legangoltság nem jutott eszembe Glasnevin-ről, amikor átbuszozunk a Botanic Gardens-be, no majd legközelebb szemügyre veszem ;-)