Sunday, June 26, 2011

Yamamori Sushi (Dublin) - the best and only

Yamamori-sushi-plum-wine
Yamamori-sushi-yasai-tempura
Yamamori-sushi-negima-yakitori
Yamamori-ebi-tempura-masago-norimaki
Yamamori-sushi-espresso

Talán az egyetlen étterem Dublinban, ami úgy igazán egyben van. Légkör, személyzet, kiszolgálás, ételek, tálalás, ízek, hangulat, dekor, mind a vendég kényére-kedvére. Az egyetlen hely, ahová bármikor, legyen az ebéd vagy vacsora, szívesen ülünk be. Valójában már csak ide járunk, péntek-szombat vagy péntek-vasárnap rendszerességgel. A péntek a vacsorát, a szombat vagy vasárnap pedig az ebédet képezi. A pezsgő nyüzsgés és a hátradőlős pihenés yin yang-ja.

Yamamori Sushi
A: 38/39 Lower Ormond Quay, Dublin 1
W: www.yamamorisushi.ie

4 comments:

Erika said...

Igen, igen, igen!! Egyetertek mindennel, nekunk is az egyik kedvenc!! Illetve testvere a Noodles, de a Sushi a Quay-en kellemesebb legkoru, tagasabb. Es meg babasoknak is van elkulonitve par asztal:) az is szempont.

Anazar said...

A nudli a Great Georges Street-en a Knuttel képek miatt tetszett nagyon, de túl sötét és szűk ;-)

Erika said...

Igen, szukebb, sotetebb. Viszont a Tatsuta Age ott egy picit jobban fel van turbozva zoldsegekkel, es mi sokszor azt eszunk. Emlekszem, Pesten Johnnak akartam villogni a running sushival a Wasabi (Nyugati ternel), hat olyan hervatag volt minden, es semmi sem friss, csak ugy fonnyadoztak a dolgok a runneren vagy min....szoval nagy beeges volt:) Foleg a Yamamori szinvonalat nalam meg egy pesti etterem sem utotte meg (legalabbis japan....)

Anazar said...

Tatsuta Age, love it!