Christmas pudding nélkül nincs karácsony!
Két szép órát vízgőzben készre gőzölve, Hennessy-ben flambírozva, mézes-Hennessy-s tejszínhabbal (double cream) tálalva. Pazar!!
Ötletek egy mindenevő, időszakos vegetáriánus konyhájából. Képes gasztronómiai kalandozások Dublinon innen és túl.
4 comments:
Bevallom én megvagyok nélküle:) Bár ettem igazán jókat is, de mert a többiek nem szeretik, így ez nálunk kimarad. Ezt te készítetted?
Trollanyu, nálunk nagy szerelem a C.P.! Még nem készítettem el magam. Se spájzom, se helyem ahol hetekig száríthatnám. De ha egyszer majd lesz spájzam, biztos nem menekül, mert rengeteg ötletem van vele ;-P
Én is el akartam készíteni, de már nem maradt rá időm , sajnos!:)
Erika, úgy érted még októberben hozzákezdeni, vagy 2-3 órát gőzölni mielőtt az asztalra kerül?
Post a Comment