Ha unjuk az ünnepi asztalon a majonézes krumplit...
Hozzávalók:
főtt csirkemell
ropogós zellerszár
piros szőlő
kesudió
natúr joghurt (Greek style)
mustár (wholegrain)
szemes mák
tengeri só, frissen őrölt bors
A főtt és kihűlt csirkemellet felkockáztam majd egy nagyobb tálba tettem. Adtam hozzá (nem túl vékonyra) szeletelt zellerszárat, felezett piros szőlőt és egész kesudiót.
A sűrű (probiotikus) joghurtot elkevertem kevés egész-szemes mustárral. Enyhén sóztam és borsoztam, majd a salátára öntöttem és óvatosan átforgattam. Meghintettem kevés egész szemű mákkal, még egyszer finoman átforgattam. Lehűtve tálaltam.
Inspiration: KC Peaches
> West coast chicken
Chicken breast tossed with fresh celery, grapes, cashew nuts and a slightly sweet cider-mayonnaise dressing.
4 comments:
Nagyon tetszik, bár a majonézes krumpli is jöhet! :) De ez feltétlen kipróbálós!
De nagyon jól hangzik! :) Különleges és finom! :)
Karácsonykor érdekességeket szeretek enni, ez is esélyes! :)
Teller-Cake, nem fogod megbánni ;-)
Hankka, de még milyen finom!!
Angelocska, elég karácsonyi, már csak színeiben is :-)
Post a Comment