Hozzávalók (12 db-hoz):
100 g rizsliszt
csipet só
csipet szódabikarbóna
200 ml tej
75 ml szénsavas ásványvíz
2 db tojás
2 ek. olvasztott vaj
A hozzávalókat kézi habverővel simára dolgoztam, tíz percet, negyed órát pihentettem, majd merőkanalanként szőlőmagolajjal szép vékonyan kikent serpenyőben megsütöttem. Míg az összes el nem készült, két tányér között tartottam melegen.
A töltekék: kockára vágott feta sajt, paradicsom, lilahagyma.
4 comments:
Nyami, hát ez nagyon jól hangzik!
Margaretta, ha unjátok az édes töltelékes palacsintákat ;-)
Szia,
mindjárt sütöm a palacsintát.
Megkérdezhetem, hogy merre laksz Írországban? Én Dundalk-ban.
Üdv:
Erika
Szia Erika, remélem ízlik a palacsinta. Dublin. Üdv.
Post a Comment