A tészta (100 g liszt, csipet só, 1 db tojás, 300 ml tej, 1 ek. olaj) ezúttal is cukor nélküli. Az édeset a Häagen-Dazs Chocolate, Pralines & Caramel Ice Cream biztosította. A langyos palacsintákat megkentem egy-egy evőkanál csokoládéfagylalttal, felgöngyöltem, extra gombóccal tálaltam.
Tuesday, April 12, 2011
Csokoládéfagylaltos palacsinta
Posted by
Anazar
Labels:
csemege,
cukor nélkül,
desszert,
fagylalt,
liszt,
palacsinta,
serpenyőben,
tej,
tojás
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
4 comments:
No de így halmozni az élvezeteket, kérem szépen:))))
Ráadásul Haagen-Dazs...ez ütős desszert lehetett!:)
Az volt :-D)))
guszta ez is. igy meg nem ettem palacsintat, fagyival.
hasonlít a kakaós palacsintához, csak épp 'folyósabb', nincs idő sokat meditálni felette, enni kell, de mivel én a fagyit jobban szeretem olvadtan, nekem pont így jó :-D)))
Post a Comment