A remek konyhájú Market Bar-ban akadtam az alábbi nagyon finom ötletre.
Hozzávalók: rucola (wild rocket), mángold (red chard), koktélparadicsom, salotta (shallot, mogyoróhagyma), feta sajt, olívaolaj, fenyőmag, chorizo.
A zöldeket átmostam, majd alaposan lecsepegtettem és egy nagyobb tálba tettem. A koktélparadicsomot félbevágtam, a salottát felkarikáztam és hozzáadtam. Kevés olívaolajjal meglocsoltam és átforgattam. A fetát felkockáztam majd óvatosan beleforgattam. A fenyőmagot közepes lángon megpirítottam, miután kihűlt a salátához adtam. Óvatosan átforgattam. Közben a chorizónak lehúztam a bőrét, felkarikáztam majd negyedeltem és alacsony hőfokon kipirítottam. Papírtörlőre szedtem, felitattam a felesleges zsírt. A salátát tányérra szedtem, megszórtam a meleg chorizo darabokkal és azonnal tálaltam.
Hozzávalók: rucola (wild rocket), mángold (red chard), koktélparadicsom, salotta (shallot, mogyoróhagyma), feta sajt, olívaolaj, fenyőmag, chorizo.
A zöldeket átmostam, majd alaposan lecsepegtettem és egy nagyobb tálba tettem. A koktélparadicsomot félbevágtam, a salottát felkarikáztam és hozzáadtam. Kevés olívaolajjal meglocsoltam és átforgattam. A fetát felkockáztam majd óvatosan beleforgattam. A fenyőmagot közepes lángon megpirítottam, miután kihűlt a salátához adtam. Óvatosan átforgattam. Közben a chorizónak lehúztam a bőrét, felkarikáztam majd negyedeltem és alacsony hőfokon kipirítottam. Papírtörlőre szedtem, felitattam a felesleges zsírt. A salátát tányérra szedtem, megszórtam a meleg chorizo darabokkal és azonnal tálaltam.
4 comments:
nagyon gusztusos, ki fogom próbálni
Nekem nagyon bejött ;-) Az ízek remekül összevágnak. A meleg chorizo csodásan feldonja a hétköznapi feta salátát.
Egyik kedvencem a Market Barban...na meg a patatas bravas:)
Van ott sok finomság, kedveljük a helyet nagyon ;-)
Post a Comment