Sunday, July 31, 2011

Egy falat Mediterrán

mozzarella-beans-olives
Aszalt paradicsomos mozzarella, paradicsomos-bazsalikomos vajbab, fokhagymás-kakukkfüves olajbogyó, hummus (The Real Olive Co.), kovászos rozskenyér 'sourdough rye bread' és 'sourdough baguette' (Le Levain). Rossa a kenyereit természetes erjesztési eljárással készíti, hagyományos francia kenyérkészítés módszerekkel, malomkővel őrölt lisztből, dél-franciaországi kis kézműves (artisan) pékségekben tanulta ki a kenyérkészítést.

6 comments:

Adél said...

Gyönyörű képek.Kárpotol téged ennyi sok más finomság.

Petra said...

Gyönyörű ez az asztal. Szívesen odaülnék :)

Anazar said...

Aleda, Petra, szívesen megterítek nektek :)

Roza said...

Hűűű, mennyi finomság! Nagyon gusztusos!:)

Kati said...

Én is csatlakozom az asztalhoz.

Anazar said...

Roza, egyik kedvenc hétvégi reggelink :)

Gyere, gyere, Kati, neked is jut!!