
A harmadik generációs konda felnevelése autentikus férfimunka, az első gramm liszttől az utolsó szem borsig.
Hozzávalók (kis létszámú kondához): 250 g liszt, 125 g vaj, 100 ml tejföl, 1 nagyobb tojás sárgája, 1-2 tk. élesztőgranulátum, 1 tojás (a kenéshez), szemes bors.
A jószágállomány kinevelését lásd korábbról: Pogácsamalackák, azzal a különbséggel, hogy az élesztőgranulátumot (szárított élesztő) közvetlenül a liszthez kell keverni, nincs szükség cukros-tejes felfuttatásra.
Hozzávalók (kis létszámú kondához): 250 g liszt, 125 g vaj, 100 ml tejföl, 1 nagyobb tojás sárgája, 1-2 tk. élesztőgranulátum, 1 tojás (a kenéshez), szemes bors.
A jószágállomány kinevelését lásd korábbról: Pogácsamalackák, azzal a különbséggel, hogy az élesztőgranulátumot (szárított élesztő) közvetlenül a liszthez kell keverni, nincs szükség cukros-tejes felfuttatásra.
No comments:
Post a Comment