120 g zöld
180 g apró mozzarella
90 g feta
frissen reszelt Parmesan
1 ek. pesto
3 ek. sózatlan mandula
12 db koktélparadicsom
Öntet:
fél citrom leve
1 tk. angol mustár
2 ek. olívaolaj
1 tk. oregánó
Háromsajtos zöldsaláta
A zöldet (rucola, vízitorma, spenót) átöblítem, lecsepegtetem, felhasználásig félreteszem.
A mozzarellagolyócskákat (bocconcini) megforgatom a pestoban, a fetát felkockázom, a parmezánt lereszelem. A mandulát szárazon megpirítom.
A lecsepegtetett zöldet a tányér aljára halmozom, fetát, mozzarellát és paradicsomot teszek rá, megszórom a pirított mandulával, meglocsolom az öntettel és frissen reszelt parmezánt hintek rá.
A mozzarellagolyócskákat (bocconcini) megforgatom a pestoban, a fetát felkockázom, a parmezánt lereszelem. A mandulát szárazon megpirítom.
A lecsepegtetett zöldet a tányér aljára halmozom, fetát, mozzarellát és paradicsomot teszek rá, megszórom a pirított mandulával, meglocsolom az öntettel és frissen reszelt parmezánt hintek rá.
No comments:
Post a Comment