Hozzávalók (4 személyre):
4 db mediterrán töltött gomba
200 g spenót
1 gerezd fokhagyma
1 ek. olívaolaj
1 marék sózatlan, pörkölt pisztácia
12 db koktélparadicsom
Mediterrán töltött gomba spenótágyon
A megtisztított fokhagymát vékonyan felszeletelem és 1 ek. olívaolajon megfonnyasztom, majd rádobom a héjától megszabadított sózatlan (!) pisztáciát és 1-2 percig pirítom.
A spenótot átöblítem, lecsepegtetem, majd a fokhagymás-pisztáciába forgatom. Amint összeesik, már tálalom is!
4 db mediterrán töltött gomba
200 g spenót
1 gerezd fokhagyma
1 ek. olívaolaj
1 marék sózatlan, pörkölt pisztácia
12 db koktélparadicsom
Mediterrán töltött gomba spenótágyon
A megtisztított fokhagymát vékonyan felszeletelem és 1 ek. olívaolajon megfonnyasztom, majd rádobom a héjától megszabadított sózatlan (!) pisztáciát és 1-2 percig pirítom.
A spenótot átöblítem, lecsepegtetem, majd a fokhagymás-pisztáciába forgatom. Amint összeesik, már tálalom is!
1 comment:
Szia!
Nézz be hozzám légyszíves!
Post a Comment