A mollete egy tipikus mexikói harapnivaló, ami tulajdonképpen
egy meleg szendvics. Hosszában kettévágott kenyér (bolillo) törvepaszullyal megkenve (frijoles refritos), egy szelet sajttal (Queso Chihuahua) a tetején, a grill alatt megsütve (amíg a sajt rá nem olvad), és pico de gallo salsa-val (apróra vágott paradicsom, hagyma, jalapeño, cilantro és friss citrom leve) tálalva.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
7 comments:
Jók ezek a nem túlbonyolított fogások!
Egy baja van, de azt már a nevében hordozza. Aki lelkesen eszi, hamarosan molett lesz tőle ;-)
Úgy, úgy, nem épp a legdiétásabb csegeme :-D
De olyan csábító, és látszik, hogy kívül eszméletlen ropogós, nyúlik rajt az olvadozó sajt... Jaaj, ezt meg kell csinálnom!:)
Ms Poppy, várj a de luxe receptemre!
Még olyan is van? Te jó ég!
Ez annyira felcsigázott, hogy már én is a de luxe változatra várok! Mikor érkezik? :)
Pixie Pie, a töltött cukkinit követően fel is került, még másnap ;-)
Post a Comment