angol mustár
wasabi por
frissen őrölt bors
szezámmag, narancslé
petrezselyemzöld
Míg a tojás főtt, elkészítettem a pikáns öntetet.
A majonézhez adtam ugyanannyi mustárt (Colman's), símára kevertem, majd kevés narancslével higítottam, hogy állagra egész folyós legyen.
wasabi por
frissen őrölt bors
szezámmag, narancslé
petrezselyemzöld
Míg a tojás főtt, elkészítettem a pikáns öntetet.
A majonézhez adtam ugyanannyi mustárt (Colman's), símára kevertem, majd kevés narancslével higítottam, hogy állagra egész folyós legyen.
A tojásokat még melegen megcsorgattam a mustáros öntetettel. Meghintettem kevés wasabi porral, frissen őrölt borssal, végül pirított szezámmaggal.
Friss petrezselyemzölddel díszítve tálaltam, egy pohár friss narancslével.
Tipp: A mustártól, borstól, wasabitól enyhén csípős, pikáns. Fogyasztható hidegen is, de nekem langyosan ízlett a legjobban. A tojást mindenki olyan keményre, vagy lágyra főzheti, ahogy szereti.
Tipp: A mustártól, borstól, wasabitól enyhén csípős, pikáns. Fogyasztható hidegen is, de nekem langyosan ízlett a legjobban. A tojást mindenki olyan keményre, vagy lágyra főzheti, ahogy szereti.
1 comment:
Nagyon izgalmas finom lehet
Post a Comment