Hozzávalók:
175 g kukoricadara
150 g natúr joghurt
1 db tojás, só
2 ek. olívaolaj
1-1 tk. szárított oregánó, rozmaring
másfél tk. szódabikarbóna
175 g kukoricadara
150 g natúr joghurt
1 db tojás, só
2 ek. olívaolaj
1-1 tk. szárított oregánó, rozmaring
másfél tk. szódabikarbóna
A kukoricadarát elkevertem a zöldfűszerekkel, sóval, szódabikarbónával. A felvert tojáshoz hozzáadtam a joghurtot és az olajat, majd a kukoricához öntöttem. A sütőt előmelegítettem 200 °C-ra, a masszát kapcsos formába öntöttem és aranybarnára sütöttem.
[i] Recept: Herby corn bread, Patrick Holford: Optimum nutrition
[i] Recept: Herby corn bread, Patrick Holford: Optimum nutrition
1 comment:
Izgalmas, nagyon szép
Post a Comment