Hozzávalók:
1 kisebbb fej vöröshagyma
2 db tőkehalfilé
kis csokor petrezselyemzöld
fél zöldségkocka
1 gerezd fokhagyma
200 g paradicsomkonzerv
só, bors, olívaolaj
Egy nyeles serpenyőben a vékonyra szeletelt vöröshagymát kevés olívaolajon enyhén megpirítottam, ráhelyeztem a tőkehalfiléket (haddock, azaz foltos tőkehal), leöntöttem a kevés vízben átforralt sűrű zöldségkockalével, enyhén sóztam, borsoztam, megszórtam az apróra vágott fokhagymával és a finomra aprított petrezselyemzölddel, majd fedővel letakartam és közepes főfokon 15-20 percig főztem-pároltam, végül egy fa serpenyőlapáttal feltördeltem itt-ott, majd óvatosan egyszer átforgattam.
1 kisebbb fej vöröshagyma
2 db tőkehalfilé
kis csokor petrezselyemzöld
fél zöldségkocka
1 gerezd fokhagyma
200 g paradicsomkonzerv
só, bors, olívaolaj
Egy nyeles serpenyőben a vékonyra szeletelt vöröshagymát kevés olívaolajon enyhén megpirítottam, ráhelyeztem a tőkehalfiléket (haddock, azaz foltos tőkehal), leöntöttem a kevés vízben átforralt sűrű zöldségkockalével, enyhén sóztam, borsoztam, megszórtam az apróra vágott fokhagymával és a finomra aprított petrezselyemzölddel, majd fedővel letakartam és közepes főfokon 15-20 percig főztem-pároltam, végül egy fa serpenyőlapáttal feltördeltem itt-ott, majd óvatosan egyszer átforgattam.
1 comment:
Jól néz ki! Emma
Post a Comment