Sütés nélküli csemege, desszert, a savanykás aszalt sárgabarack és az édes-keserű csokoládé házasságából.
Gőz felett, alacsony lángon(!) darabolt fehér csokoládét, majd étcsokoládét olvasztottam (éppen csak megolvadt), félig belemerítettem az aszalt sárgabarackokat, majd sütőpapíros tepsin/tálcán hagytam megdermedni.
Green & Black's Organic Chocolate (Milk, White, Dark)
White Chocolate made with fragrant Madagascan vanilla (cocoa solids 30%, milk solids 26%); INGREDIENTS: organic raw cane sugar, organic cocoa butter, organic whole milk powder, emulsifier (soya lecithin), organic vanilla pod, organic vanilla extract.
Dark Chocolate made with the finest Trinitario cocoa beans (cocoa solids 70%); INGREDIENTS: organic cocoa mass, organic raw cane sugar, organic cocoa butter, emulsifier (soya lecithin), organic vanilla extract.
Gőz felett, alacsony lángon(!) darabolt fehér csokoládét, majd étcsokoládét olvasztottam (éppen csak megolvadt), félig belemerítettem az aszalt sárgabarackokat, majd sütőpapíros tepsin/tálcán hagytam megdermedni.
Green & Black's Organic Chocolate (Milk, White, Dark)
White Chocolate made with fragrant Madagascan vanilla (cocoa solids 30%, milk solids 26%); INGREDIENTS: organic raw cane sugar, organic cocoa butter, organic whole milk powder, emulsifier (soya lecithin), organic vanilla pod, organic vanilla extract.
Dark Chocolate made with the finest Trinitario cocoa beans (cocoa solids 70%); INGREDIENTS: organic cocoa mass, organic raw cane sugar, organic cocoa butter, emulsifier (soya lecithin), organic vanilla extract.
9 comments:
De jóóóó!!!Imádom az ilyet!Szoktam én is csinálni:)BÚÉK!!!
Nagyon guszta, milyen jól mutat így a csokiba mártva!
Már alapból imádom az aszalt sárgabarackot, hát így aztán biztos nem lehet abbahagyni...
Nagyon dekoratív és isteni finom! Köszi az ötletet elraktározom. Boldog Új Évet kívánok!
nagyon jó ötlet és imádom ezeket az Organic csokikat! Finomak és jó minőség.
Imádom a barackot, igy még nem kóstóltam.
Kriszta, köszönöm, viszont kívánok!
Éva, köszönöm, és milyen jó ízű az olvasztott csokoládéval!
Kispiros, nem is maradt belőle, hogy esetleg későbbre...
Petra, köszönöm, egyszerű és nagyszerű, de legfőképp igen ízletes! Köszönöm, viszont kívánok
Erika, a M&S-ben láttam valami horribilis áron, de igencsak megtetszett, hát home made option lett belőle ;-) A fehér csokoládéjuk az egyedüli a szigeten, ami ízlik, Svájc meg ugye messze van.
Kati, keserűn és édesen is megállja a helyét.
Na, ezt én is imádom. Ugyan csokiba mártva még nem ettem, de jobb későn mint soha.:):) Húúú, nagyon szép és jó dolgokat készítettél, ahogy nézegetem a blogod.:):)
Tücsi, a csokoládé csak hozzátesz az aszalt sárgabarack élvezetéhez ;-) Köszönöm.
Post a Comment