Nem telik el nap egy-egy pohár frissen facsart narancs-grépfrút dzsúsz elfogyasztása nélkül. Bő másfél hónapja a mindennapok nélkülözhetetlen része. A téli C-vitamin-forrásunk része. Egy pohár körülbelül 100 mg C-vitamint tartalmaz.
Lehetne csak narancs, vagy csak grépfrútlé, de míg az első elég édes, addig a grépfrút túl kesernyés 'magában'. A tökéletes kombináció a fele-fele arány!!
Hozzávalók:
2 db leves narancs
1 db pink grépfút
Két pohár, 450-500 ml rost és vitamindús energiaital a végeredmény. Egészségünkre!
Lehetne csak narancs, vagy csak grépfrútlé, de míg az első elég édes, addig a grépfrút túl kesernyés 'magában'. A tökéletes kombináció a fele-fele arány!!
Hozzávalók:
2 db leves narancs
1 db pink grépfút
Két pohár, 450-500 ml rost és vitamindús energiaital a végeredmény. Egészségünkre!
4 comments:
Télen mi is gyakran készítünk, mint tegnap reggel is, bár én sokszor lusta vagyok kifacsarni, inkább megeszem a narancsot:)
Míg a narancs házomásával nem is lenne gond, de a grapefruit bizony sok időt vett igénybe, amíg a kesernyés hártya lekerült róla. Nálunk az evést felváltotta a facsarás. Gyorsabb, ráadásul élvezetesebb a fogyasztása, a rostja sem vész el.
Iiigen! Én is ezt teszem nap, mint nap, a grapefruitot magában is szeretem, a gyümölcscentrifugán pedig, almából, céklából, sárgarépából készítek levet.
Legjobb is a házi gyümölcslé, friss és minden-felesleges-mentes ;-)
Post a Comment