Az alap marinádot fűszereztem fel tüzes ízvilágúra,
szárított chilivel, chiliolajjal, és frissen őrölt borssal.
A paprikákat megsütöttem, héját lehúztam, magját kikapartam.
Felcsíkozás helyett most egészben hagytam, és felgöngyöltem.
Fűszereztem: almaborecet, csipet cukor, nagy szemű só,
chilipehely, pár csepp (házi) chiliolaj, kevés frissen
őrölt bors, és fokhagyma, végül olívaolajjal csorgattam meg.
Frissen is fogyasztható, egy-két óra 'pácolódás' után, de üvegben
a hűtőszekrényben pár napig is eláll, ha érettebb pácra vágyunk.
szárított chilivel, chiliolajjal, és frissen őrölt borssal.
A paprikákat megsütöttem, héját lehúztam, magját kikapartam.
Felcsíkozás helyett most egészben hagytam, és felgöngyöltem.
Fűszereztem: almaborecet, csipet cukor, nagy szemű só,
chilipehely, pár csepp (házi) chiliolaj, kevés frissen
őrölt bors, és fokhagyma, végül olívaolajjal csorgattam meg.
Frissen is fogyasztható, egy-két óra 'pácolódás' után, de üvegben
a hűtőszekrényben pár napig is eláll, ha érettebb pácra vágyunk.
3 comments:
Nagyon kívánatos! Én is szoktam sült paprikát marinálni, nagyon szeretjük.
Nagyon szeretem! Szeretném!!! :)
Wanna, Vicuska, éljen a házi készítésű sült paprika!!
Post a Comment