Könnyű vacsora pikáns, túró alapú mártogatósból,
zellerszáral, magvas kenyérrel, csemegeuborkával
zellerszáral, magvas kenyérrel, csemegeuborkával
Hozzávalók:
235 g túró (cottage cheese)
1 kisebb fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
fél húsos (bell) paprika
pirospaprika
frissen őrölt bors
zellerszár
magvas kenyér/kifli
csemegeuborka
A hagymát, fokhagymát és paprikát késes aprítóban finomra daráltam, hozzáöntöttem a leves cottage cheese-t ('száraz' túró meg egy kis tejföl 'magyarul'), majd krémesítettem. Kevés pirospaprikával és borssal fűszereztem.
Egy tálba öntöttem. Ropogós zellerszárral, friss magvas kenyérrel és szeletelt savanyú uborkával tálaltam.
235 g túró (cottage cheese)
1 kisebb fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
fél húsos (bell) paprika
pirospaprika
frissen őrölt bors
zellerszár
magvas kenyér/kifli
csemegeuborka
A hagymát, fokhagymát és paprikát késes aprítóban finomra daráltam, hozzáöntöttem a leves cottage cheese-t ('száraz' túró meg egy kis tejföl 'magyarul'), majd krémesítettem. Kevés pirospaprikával és borssal fűszereztem.
Egy tálba öntöttem. Ropogós zellerszárral, friss magvas kenyérrel és szeletelt savanyú uborkával tálaltam.
5 comments:
Nagyon izgi!:) Ilyenről még nem hallottam, de jó lenne megkóstolni!:)
Ez valami szuper!:)
Úgyis mindig gond, hogy mi legyen az a könnyű vacsi!:)
Nagyon finom lehet, szívesen megkóstolnám!
A szárzellerért nem rajongok, de a mártogatósod nagyon tetszik! Egy könnyű, fogyis vacsorára nagyon is el tudom képzelni. :)
Tiffanylda, remek hidegtálra, vendégvárónak :-)
Roza, örülök, hogy tetszik.
Éva, tudod, szívesen látlak ;-))
Petra, köszönöm. Bármit belemártogathatsz, paprikát, uborkát, sárgarépát...
Post a Comment