Hozzávalók: 1 (kisebb) fej cékla, kevés olívaolaj, tormaszósz, 1 gömb mozzarella, rucola, mángold, szezámmag.
A céklát egészben, héjával, enyhén sós vízen megfőztem. Miután langyosra hűlt felkockáztam. Olívaolajat csepegtettem rá. Tormaszósszal (Colman's Horseradish Sauce) ízesítettem. Hozzáadtam a felkockázott mozzarellát és óvatosan átforgattam. Rucola és mángold (wild rocket, red chard) ágyon tálaltam, szezámmaggal meghintettem.
A céklát egészben, héjával, enyhén sós vízen megfőztem. Miután langyosra hűlt felkockáztam. Olívaolajat csepegtettem rá. Tormaszósszal (Colman's Horseradish Sauce) ízesítettem. Hozzáadtam a felkockázott mozzarellát és óvatosan átforgattam. Rucola és mángold (wild rocket, red chard) ágyon tálaltam, szezámmaggal meghintettem.
1 comment:
Nagyon tudnám szeretni!:-)
Post a Comment