Nekem, mivel házi tésztán nevelkedtem, mindig nagy csalódás a bolti száraztészta. A gyerekkori haluskák ízét keresem abban, amit nem szerető és dolgos kezek gyúrtak, hanem lelketlen gépek, ez pedig kiérződik. Ezért aztán közel sem vagyok már annyira tésztás. Odébb van az még, hogy én magam gyúrja és nyújtsam a haluskáhozvalót. Azért nem adtam fel, keresgetek, kutatok, és alkalom adtán rá is találok egy-egy finomabb tésztára, mint pl. erre a Casa Rinaldi háromszínű tojásos csipke tésztára, ami még magában is élvezetes. Összetevői: keménybúza dara, tojás 24%, spenót 3%, paradicsom 3%, cékla 1%-os, víz. Készült belőle krémes tonhalas (sárga), tonhalas-paradicsomos (piros) és háromszínű parmás pasta.
Friday, May 06, 2011
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
3 comments:
Azért most már vannak egész finom tészták is,de azért még mindig,a rossz a több,a házinak nincs is párja:-)
A házinak tényleg nincsen párja :-)
ÁÁÁ ez csúcs
Post a Comment