Hozzávalók: kerek szemű rizs, sárga (tv) paprika, chorizo, cukkini, lila hagyma, tejföl, spárgacsúcs, vaj, paradicsomlé, Vega-Mix.
A rizst készre főztem, majd sűrű paradicsomlevet adtam hozzá, enyhén sóztam, meghintettem kevés Vega-Mix-szel. A spárgacsúcsokat kevés vajon átpároltam. Egy tűzálló tálat alaposan kikentem vajjal.
A paradicsomos rizs (bő) felét a tál aljára terítettem, erre fektettem a paprikafeleket, amikbe 3-3 karika chorizót tettem. Hagymaszeletekkel borítottam, majd a felkarikázott cukkini következett, végül a maradék paradicsomos rizs. Leöntöttem tejföllel és spárgával díszítettem. 180° C-ra előmelegített sütőben fél órát sütöttem.
A rizst készre főztem, majd sűrű paradicsomlevet adtam hozzá, enyhén sóztam, meghintettem kevés Vega-Mix-szel. A spárgacsúcsokat kevés vajon átpároltam. Egy tűzálló tálat alaposan kikentem vajjal.
A paradicsomos rizs (bő) felét a tál aljára terítettem, erre fektettem a paprikafeleket, amikbe 3-3 karika chorizót tettem. Hagymaszeletekkel borítottam, majd a felkarikázott cukkini következett, végül a maradék paradicsomos rizs. Leöntöttem tejföllel és spárgával díszítettem. 180° C-ra előmelegített sütőben fél órát sütöttem.
1 comment:
Imádnám
Post a Comment