Három-négy szelet pármai sonkát feltépkedtem és pár csepp olívaolajon 'átmelegítettem'. A kifőtt, majd hideg vízzel álöblített és lecsepegtetett tésztát (tojás, spenót, paradicsom) a sonkához kevertem, óvatosan átforgattam, hogy a kiizzadt zsír mindenhova eljusson. Frissen reszelt Parmesan sajttal tálaltam.
Friday, May 06, 2011
Pasta con prosciutto
Posted by
Anazar
Labels:
főétel,
könnyen-gyorsan,
olasz konyha,
olívaolaj,
parmesan,
sajt,
sonka,
tészta
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
4 comments:
Guszta, színes jól mutat a tányéron.Élvezet megenni.
Köszönöm Éva ;-)
Huuu..de nagyon jól néz ki.Ez tuti selymes ,szinte érzem..:)
Aleda, köszönöm. Jól illenek össze.
Post a Comment