Egy nagyobb fej vékonyra szeletelt vöröshagymát kevés vajon puhára pároltam, majd hozzáadtam egy gerezd finomra aprított fokhagymát, meghintettem Vega-Mix-szel és felöntöttem vízzel. Enyhén sóztam. Beletettem az átmosott, száráról letépkedett sóskát, megvártam míg összeesett, majd belecsorgattam két felvert tojást. Két-három percig finoman főztem. Közben elkészítettem a rántást. Kevés lisztet szárazon világosra pirítottam, hideg vízzel krémesítettem és a leveshez adtam. Átforrt és tálaltam is.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
4 comments:
Nagyon finom lehetett, mi is készítünk sóska levest füstölt hússal.
Ú, füstölt hússal lehet még csak az igazi!!
Imádom ezeket a zöld leveseket.Bármiből:)
Nagy kedvenc, és ráadásul pillanatok alatt kész!! R kevés kömény is tesz a tányérjába ;-)
Post a Comment