Egy újabb 10 perces ebéd(vacsora): üde zöldhagyma,
koktélparadicsom és csirkemell, masnitésztával
A csirkemellfilét felcsíkoztam és 1 ek. olívaolajon, fedő latt megpároltam, majd levettem a fedőt és világosra pirítottam. Kevés sóval és frissen őrölt borssal fűszereztem. Hozzátettem a feldarabolt újhagymát, pár percig sütöttem, majd hozzáadtam a felezett koktélparadicsomokat. Egy-két perc után beleforgattam a frissen főtt (hideg vízzel átöblített, lecsepegtetett) tésztát. Azonnal tálaltam. Jó étvágyat!
Tipp: Kukoricás csirkemell, Mustáros csirkemell, Joghurtos csirkemell;
11 comments:
De nagyon finom lehet! Guszta!
Nagyon szeretem az ílyen fogásokat.
Mi is nagyon szeretjük ezeket a gyors vacsikat, hétköznapokra pont tökéletes. Az egyik kedvencem ez a tésztaforma, olyan aranyos:) Érdekes, hogy egyes ételeket csakis egy adott tésztaformával tudok elképzelni.
Hmmm...! Nagyon guszta, jöhet!:)
Hmm, igazán gyors, finom vacsi!
Éva, köszönöm. Az volt!
Martinelli, igen, nem mindig van kedve az ember lányának órákat pancsolni a tűzhely felett, hogy azután egy újabb órát mosogatással töltsön el ;-))
Trollanyu, tényleg érdekes, nekem is meg vannak a kedvenc tésztaféléim bizonyos ételekhez, csak azzal ízlik igazán.
Tiffanylda, köszönöm.
Lilla, gyors is, finom is ;-)
Igazán ínycsiklandozó a masnikkal! Elmentve! :-)
Nagyon guszta ez az étel (is) most behabzsolnám :) köszi! Ilyen gyors, fini receptekre mindig szükség lehet!:)
Teller-Cake, Millye, köszönöm. Egy kis hús, egy kis tészta, meg egy marék zöldség. Friss, gyors, laktató, és persze finom ;-)
:) örülök, hogy írtál a blogomra és így ide találtam hozzád! Sok hasznos recepted van :)
Millye, köszönöm. Ökrülök, hogy találtál kedvedre való recepteket. Válogass kedvedre ;-)
Post a Comment