A narancs-grépfrút dzsúsz egy kis vérnaranccsal feldobva
Bolti narancslé (Tropicana Orange Juice with bits pl.) már bő hat hónapja nem lépte át a küszöböt. Itthon készül, naponta a frissen facsart (és fogyasztott) gyümölcslé. A különbség legalább akkora a Tropicana és a házi között, mint a magyar 25%-os műanyag, koncentrátumos narancslé (Sió, Hey-Ho, Happy Day és társai) és a 100%-os, nem koncentrátumos innocent között. Óriási!! A megboldogult Malév-os (kis dobozos, szívószálas) narancslét már nem tudta lenyelni az Tropicana-hoz szokott nyelvem-torkom. Gyanítom, a helyzet most ugyanez lenne az innocent-tel is...
Tipp: Alma-málna-menta dzsúsz, Áfonyás-ananászos smoothie;
3 comments:
Frissen a legfinomabb egyetértek, én is jobb szeretem :) Vérnarancs pedig amúgy is egyik kedvencem :)
Nekem csak piros grape fruitom van itthon, én fagyasztott homoktövis bogyót szoktam hozzámixelni.
Vikvi, frissen vitaminnal, ízzel, illattal, élettel teli ;-)
Marisz, homoktövis bogyót még nem kóstoltam!!
Post a Comment