Monday, May 28, 2012

Újhagymás-paradicsomos csirkemell farfalle

chicken-breast-farfalle
Egy újabb 10 perces ebéd(vacsora): üde zöldhagyma,
koktélparadicsom és csirkemell, masnitésztával

A csirkemellfilét felcsíkoztam és 1 ek. olívaolajon, fedő latt megpároltam, majd levettem a fedőt és világosra pirítottam. Kevés sóval és frissen őrölt borssal fűszereztem. Hozzátettem a feldarabolt újhagymát, pár percig sütöttem, majd hozzáadtam a felezett koktélparadicsomokat. Egy-két perc után beleforgattam a frissen főtt (hideg vízzel átöblített, lecsepegtetett) tésztát. Azonnal tálaltam. Jó étvágyat!

Tipp: Kukoricás csirkemell, Mustáros csirkemell, Joghurtos csirkemell;

11 comments:

Éva said...

De nagyon finom lehet! Guszta!

martinelli said...

Nagyon szeretem az ílyen fogásokat.

trollanyu said...

Mi is nagyon szeretjük ezeket a gyors vacsikat, hétköznapokra pont tökéletes. Az egyik kedvencem ez a tésztaforma, olyan aranyos:) Érdekes, hogy egyes ételeket csakis egy adott tésztaformával tudok elképzelni.

Tiffanylda said...

Hmmm...! Nagyon guszta, jöhet!:)

Seffer Lilla said...

Hmm, igazán gyors, finom vacsi!

Anazar said...

Éva, köszönöm. Az volt!

Martinelli, igen, nem mindig van kedve az ember lányának órákat pancsolni a tűzhely felett, hogy azután egy újabb órát mosogatással töltsön el ;-))

Trollanyu, tényleg érdekes, nekem is meg vannak a kedvenc tésztaféléim bizonyos ételekhez, csak azzal ízlik igazán.

Tiffanylda, köszönöm.

Lilla, gyors is, finom is ;-)

teller-cake said...

Igazán ínycsiklandozó a masnikkal! Elmentve! :-)

Millye said...

Nagyon guszta ez az étel (is) most behabzsolnám :) köszi! Ilyen gyors, fini receptekre mindig szükség lehet!:)

Anazar said...

Teller-Cake, Millye, köszönöm. Egy kis hús, egy kis tészta, meg egy marék zöldség. Friss, gyors, laktató, és persze finom ;-)

Millye said...

:) örülök, hogy írtál a blogomra és így ide találtam hozzád! Sok hasznos recepted van :)

Anazar said...

Millye, köszönöm. Ökrülök, hogy találtál kedvedre való recepteket. Válogass kedvedre ;-)