Thursday, May 17, 2012

Narancs-grépfrút frissítő

blood-oranges-cut-in-half
A narancs-grépfrút dzsúsz egy kis vérnaranccsal feldobva

Bolti narancslé (Tropicana Orange Juice with bits pl.) már bő hat hónapja nem lépte át a küszöböt. Itthon készül, naponta a frissen facsart (és fogyasztott) gyümölcslé. A különbség legalább akkora a Tropicana és a házi között, mint a magyar 25%-os műanyag, koncentrátumos narancslé (Sió, Hey-Ho, Happy Day és társai) és a 100%-os, nem koncentrátumos innocent között. Óriási!! A megboldogult Malév-os (kis dobozos, szívószálas) narancslét már nem tudta lenyelni az Tropicana-hoz szokott nyelvem-torkom. Gyanítom, a helyzet most ugyanez lenne az innocent-tel is...

Tipp: Alma-málna-menta dzsúsz, Áfonyás-ananászos smoothie;

3 comments:

Unknown said...

Frissen a legfinomabb egyetértek, én is jobb szeretem :) Vérnarancs pedig amúgy is egyik kedvencem :)

marisz57 said...

Nekem csak piros grape fruitom van itthon, én fagyasztott homoktövis bogyót szoktam hozzámixelni.

Anazar said...

Vikvi, frissen vitaminnal, ízzel, illattal, élettel teli ;-)

Marisz, homoktövis bogyót még nem kóstoltam!!