
Saturday, October 23, 2010
Kedvenc Reggelik (6) Fokhagymás pirítós

Posted by
Anazar
Labels:
fokhagyma,
kenyér,
könnyen-gyorsan,
reggeli,
vaj
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Ötletek egy mindenevő, időszakos vegetáriánus konyhájából. Képes gasztronómiai kalandozások Dublinon innen és túl.
4 comments:
Az én nagy kedvencem az Irish soda bread. Sajnos a BBC Good Food receptje alapján elkészített kenyér nem is hasonlított a Dublinban kóstoltakra. Nyilván ez sok mindenen múlhat (leginkább persze a liszten). Nincs véletlenül egy jó recepted, bár tudom, hogy különösebben nem a szíved csücske ez a kenyér? Előre is köszönöm.
Virágh Via
Még nem sütöttem kenyeret, se szódásat, se élesztőset, talán mert az utóbbi négy-öt évben alig eszünk kenyeret, de (!) épp miután felraktam az Irish Brown Soda Bread posztot jutottam el oda, hogy szívesen kipróbálnám.
Egyébként itt Írországon belül is elég változatos a kenyér, ettünk már jót is, rosszat is (kinek hogy sikerül alapon, vagy ki milyen receptet használ, de az is lehet, ki hogy szereti, kinek mi az ízlése). A jövőben mindenképp megpróbálkozom vele. Maradj velem.
Ezzel az ír kenyérrel már én is próbálkoztam, de még csak nem is hasonlított arra amit kóstoltam. Még mindig keresem a jó receptet. Betti
Betti, kinéztem már két receptet, amint rászánom magam, todósítom az eredményt.
Post a Comment