Négy tojásból, kevés kakaóval, cukor helyett barna rizs sziruppal piskótát sütöttem. Megkentem villával pépesített banánnal (érett, pettyes héjú) és keményre vert habtejszínnel, feltekertem. Végül keserű csokoládét (72%) olvasztottam, amibe egy kevés tejszínt csorgattam, majd megkentem vele a tekercset. Egyszerű, de nagyszerű!
Wednesday, November 10, 2010
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
6 comments:
Fenségesen guszta
Köszönöm, Bianka. A csokoládén kívül nincs is benne hozzáadott cukor. A banántól elég édes, a keserű csoki meg jól illik a friss tejszínhez.
Hoppá, ez nagyon jól hangzik, betervezem, köszi! csak a barna rizsszirup helyett kéne igazi alternatívát találjak, de végveszélyben normál piskóta lesz:)
Kata, barna rizs szirup helyett agave szirup vagy méz az, amit még használhatsz cukor helyett, de normál piskóta is épp olyan jó.
Kköszi a gyors választ:) mézből mennyit használnál ehhez a piskótához?
Kata, barnarizs szirupból 2 bő ek.-lal tettem bele, mézből is ennyit tennék. Én nem szeretem a túl édeset, de lehet, hogy ez a 2 ek. a te ízlésednek kevés.
Post a Comment