Hozzávalók (2-4 személyre):
4 db Portobello gomba
20-24 db mini mozzarellagolyó
18-20 db aszalt paradicsom
kis fej hagyma
1 gerezd fokhagyma
friss bazsalikom
olívaolaj
szárított oregánó
4 db Portobello gomba
20-24 db mini mozzarellagolyó
18-20 db aszalt paradicsom
kis fej hagyma
1 gerezd fokhagyma
friss bazsalikom
olívaolaj
szárított oregánó
A gombáknak lehúztam a héját, majd tűzálló tálba sorakoztattam. Kevés vizet és pár csepp olívaolajat öntöttem alá.
A mozzarellagolyókat megszórtam szárított oregánóval, finomra aprított friss balazsikomlevéllel és zúsott fokhagymával. Pár csepp olívaolajjal összekevertem.
A gombákat megtöltöttem, megszórtam apróra kockázott vöröshagymával, és 190 °C-ra előmelegített sütőben készre sütöttem.
A mozzarellagolyókat megszórtam szárított oregánóval, finomra aprított friss balazsikomlevéllel és zúsott fokhagymával. Pár csepp olívaolajjal összekevertem.
A gombákat megtöltöttem, megszórtam apróra kockázott vöröshagymával, és 190 °C-ra előmelegített sütőben készre sütöttem.
Tipp: Remek előétel, köretnek is kiváló, de főételnek is tálalható.
> Pestós rizzsel töltött gomba itt
> Mediterrán töltött gomba itt
> Mascarpones töltött gomba itt
1 comment:
Mesés lehet
Post a Comment