1 nagy fej cékla
2 szelet kecskesajt
friss rucola
olívaolaj
balzsamecet
nyers tökmag
A céklát héjában (!), enyhén sós vízben megfőztem. Leszűrtem, kihűlt, meghámoztam, felkockáztam. Meglocsoltam kevés olívaolajjal, majd balzsamecettel.
A kecskesajtot bevagdostam, majd grill alá tettem, megpirítottam.
A tányér egyik felére halmoztam az átmosott, lecsepegtetett rucolát, rátettem a meleg, olvadt sajtot, majd mellé szedtem az olajos-ecetes céklát, megszórtam nyers tökmaggal és tálaltam.
Tipp: Céklás-áfonyás-diós kecskesajt saláta itt
A kecskesajtot bevagdostam, majd grill alá tettem, megpirítottam.
A tányér egyik felére halmoztam az átmosott, lecsepegtetett rucolát, rátettem a meleg, olvadt sajtot, majd mellé szedtem az olajos-ecetes céklát, megszórtam nyers tökmaggal és tálaltam.
Tipp: Céklás-áfonyás-diós kecskesajt saláta itt
No comments:
Post a Comment