4 db bárányborda
250 g zöldborsó
friss menta
szárított rozmaring
kocka vaj
fél citrom
A báránybordára facsartam a fél citromot, enyhén sóztam (tengeri sóval), borsoztam, majd 20 percig pácoltam.
A zöldborsót enyhén sós vízben megfőztem, leszűrtem. Rátettem a kocka vajat, miután elolvadt friss mentaleveleket adtam hozzá, végül aprítóban pépesítettem. Tálalásig fedő alatt pihentettem.
A báránybordát felforrósított serpenyőben, 1 ek. olívaolajon, fedő alatt 3-4 percig pitítottam, megszórtam szárított rozmaringgal, megfordítottam és a másik oldalát is megpirítottam. Azonnal tálaltam.
A zöldborsót enyhén sós vízben megfőztem, leszűrtem. Rátettem a kocka vajat, miután elolvadt friss mentaleveleket adtam hozzá, végül aprítóban pépesítettem. Tálalásig fedő alatt pihentettem.
A báránybordát felforrósított serpenyőben, 1 ek. olívaolajon, fedő alatt 3-4 percig pitítottam, megszórtam szárított rozmaringgal, megfordítottam és a másik oldalát is megpirítottam. Azonnal tálaltam.
2 comments:
Nagyon guszta
Köszönöm Bianka.
Post a Comment