Sunday, August 21, 2011

Hat éves lett Konyhatündér

konyhatunder-blogspot-labels-by-Tagxedo
Augusztus 21, 2005. Elindult az Én így főzök... a.k.a. Konyhatündér. Az első négy év nem volt valami produktív. 2009-től azonban már látványosan megszaporodtak a bejegyzések, olyannyira, hogy túl is nőtték az első négy év termését. 2010-ben aztán igazán felgyorsultak az események, egyik ízkalandból a másikba röpítette Konyhatündért a kíváncsiság, a kísérletezés és a kalandvágy. 2011 nyolc elmúlt hónapjából sem hiányzott az ihlet és a fantázia.

Mindenevő Konyhatündér mind a mai napig szórakoztatónak és kellemes kikapcsolódási pontnak tartja a konyhatündérkedést. Ízlelget, kóstolhat, csipeget, falatozik nemzetek konyháiból, habzsolja az ízeket, de legfőképpen kombinál ezt azzal meg amazzal. Az elgondolt recepten akár menet közben (is) alakít.

Az egészséges alapanyagok minden eddiginél hangsúlyosabb szerepet töltenek be konyhatündérkedései alkalmával. Több, jóval több a piacon beszerzett helyi alapanyag. Több az organic. Kevesebb az éttermezés, mert egyre kevesebb csámcsogda üti meg a standardot. Kevesebb a cukor. Konyhatündér közel sem olyan édesszájú, mint gondolta. Ha süt is édeset, a belevaló cukor felét sem teszi bele, sokszor csak a negyedét.

Én így főzök... a.k.a. Konyhatündér - minden ami ehető, minden ami egészségesen tápláló, minden ami az evés. Főzni jó! Enni még jobb!!

Konyhatündér ezúton is köszöni a kedves látogatók és regisztrált követők kommentjeit! A jövőben is várja az észrevételeket, és szívesen válaszol minden foodie kérdésre.

16 comments:

Mrita said...

Kedves konyhatündér!
Boldog szülinapot kívánok, és sok jó és egészséges recepttel lepj meg minket.
Kellemes hétvégét!
Szeretettel:
Mrita

Éva said...

Gratulálok neked sok szeretettel! Nem is gondoltam hogy már ilyen régen csinálod! További jó munkát kívánok és sok látogatót hogy csodálják a konyhatündérkedésedet!

trollanyu said...

Gratulálok, 6 év az már szép hosszú idő:) Kitartó vagy nagyon, én a jövőben is szívesen látogatlak majd:)

Erika said...

Gratulálok! Boldog Születésnapot Konyhatündér!

Gerdi said...

Gratulálok a kitartásodhoz! A többi "idős" blogot elnézegetve, bizony többen feladták...

Andrea said...

Boldog szülinapot!:-)
Mindig szívesen jövök hozzád egy kis kóstolóra, még ha a kommentelés és a levél írás nem is az erősségem :-(...

Kati said...

Ez igen!6 év, nem semmi, nem is tudtam, hogy ilyen régóta blogolsz. Csak gratulálni tudok hozzá, és még sok-sok bejegyzést, követőt, olvasót kívánok neked.

kata said...

én csak nem régóta követem a blogod, de nagyon tetszik, sokszor szívemből szólsz :)
Boldog szülinapot!
kata a spájzból

Agni said...

Gratula és így tovább!!!

Anazar said...

Mrita, Éva, Trollanyu, Erika, Gerdi, Andrea, Kati, Kata, Ágni, nagyon köszönöm!!

Petra said...

Gratulálok! Boldog blogszülinapot! Várjuk a folytatást. :)))

Kreatív konyha said...

Szeretettel gratulálok a Konyhatündérnek!!!! :) Továbbá elismerésem a kitartásért, az érdeklődés fenntartásáért és sok, változatos információért! Csak így tovább!!!

Anazar said...

Petra, Kreatív konyha, nagyon szépen köszönöm!!

M@rti said...

Gratulálok, és örülök, hogy olvashatlak. Érdekes, egyedi dolgokat írsz-főzöl-fényképezel. Tetszik amit csinálsz! Csak így tovább... Üdv. M.

Pixie Pie said...

Hűha! Már ilyen régóta? Gratulálok és még sok boldog blogszülinapot! :)

Anazar said...

M@rti, Pixie Pie, nagyon köszönöm!!