Könnyű ebéd-vacsora farfalle frissen főtt céklával,
natúr tökmaggal és hidegen sajtolt tökmagolajjal
natúr tökmaggal és hidegen sajtolt tökmagolajjal
A héjával főtt céklát még melegen meghámoztam és felkockáztam, majd a frissen főtt, leszűrt, hideg vízzel átöblített és lecsepegtetett tésztához adtam. Megszórtam nyers, natúr tökmaggal és megcsorgattam illatos, aromás, selymes tökmagolajjal.
• Emile Noël Organic Virgin Pumpkinseed oil from the first cold pressing. Vegetable oil for dressings.
Tészta-tipp: Céklás fusilli, Spárgás-zöldborsós tészta,
Pasta alla crema di tonno, Chorizós-paradicsomos tészta,
Chorizós-ricottás tészta, Paradicsomos tonhalas tészta,
Vadhús bolognese, Hideg tésztasaláta,
Linguine alla puttanesca, Pestós conchiglioni;
5 comments:
Nagyon jól néz ki, csábítóak a színek benne! :-)
Színorgia!:) Biztos finom is, mentve!
Nagyon guszta, szeretem az ilyen egyszerű tésztás finomságokat. A cékla meg különösen nagy kedvencem.:)
Nagyon guszta! Tiszta egészséges:)
Teller-Cake, köszönöm. Nem csak színben, ízben is csábító ;-)
Tiffanylda, ízorgia is egyben ;-))
Gizi, köszönöm. Gyors és egyszerű! Míg fő a tészta, fő a cékla, aztán meg már csak össze kell állítani :-)
Emi, köszönöm. Cékla, tökmag nálam favorit ;-)
Post a Comment